Summer Games vol. 4


Summer Games vol. 4

Summer Games jsou zpět, tentokráte s pořadovým číslem 4 a odehrají se 9.9.2023.

Summer Games je neoficiální turnaj v americkém fotbale, který se každoročně (výjimkou byly pandemické roky) pořádá v Táboře pod záštitou týmu Tábor Foxes. Cílem SG je odehrání několika zápasů, které pro většinu týmů znamenají poslední možnost „bouchnutí si“ před dlouhou off-season (zimní přípravou). Nedílnou součástí turnaje je i tzv. „třetí poločas“, který následuje po odehrání všech zápasů a jeho smyslem je, aby se hráči navzájem lépe poznali.

V letošním roce do Tábora opět zavítají týmy napříč všemi výkonnostními kategoriemi z celé České republiky. Summer Games vol. 4 se uskuteční v areálu Střední školy obchodu, služeb a řemesel a pro diváky bude připravený doprovodný program jako je „fun zóna“, ve které si budou moci vyzkoušet výstroj na americký fotbal nebo házení na terč „šišatým“ míčem. Návštěvníci nebudou ochuzeni o občerstvení a soutěž, která výhercům přinese hodnotné ceny.

Pokud nechcete přijít o další informace, navštivte facebookové stránky Tábor Foxes a vyjádřete svůj zájem na události, která je k turnaji vytvořena.


Napsat komentář